Rólunk mondták

"Mindenkinek a legjobb szívvel ajánlom a GH Könyvelőirodát. Évek óta kezelik cégeink könyvelését, mindezt a legnagyobb pontossággal, szakmai felkészültséggel teszik – nem mellesleg nagyon kedvező díjszabással."

Kiss Zoltán cégvezető

Spiritcom Kft.

"A  GH Könyvelőirodával egy éve folyamatos kapcsolatban van cégünk. Naprakész, pontos információkat kapunk, ami nagyban segíti munkánkat. Helga a határidőket betartva, precíz bevallásokat készít. Mindenben kedvesen áll rendelkezésünkre."

Engloginv Kft.

"Nagyon meg vagyok elégedve a Helgáék által nyújtott szolgáltatással. Segítőkészek és precízek. Induló vállalkozásként nagyon fontos számomra, hogy minden apró kérdéssel felhívhassam a könyvelőmet, amíg bizonytalan vagyok a céggel kapcsolatos dolgokban és ki nem alakul a napi rutin. Helgáék abszolút partnerek ebben. Naprakészek az adózási -, és aktuális pénzügyi rendelkezésekkel kapcsolatban, így nem nekem kell követnem azokat, hanem ők tájékoztatnak folyamatosan, ezzel megkönnyítve a napi munkámat."

Cieklinski Melinda

Dynamicad Solutions Kft

"Segítőkész, lelkiismeretes, nyitott és preciz munka jellemzi Helgát!"

Lillyszett

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.